Linkbuilding

Linkbuilding is het lelijke eendje onder de SEO. Hier bij linkbuilder-belgie.be  wordt ons linkbuilding-proces uitgevoerd door ons professionele, in het Vlaanderen gevestigde interne team. Ons proces is al meer dan 15 jaar beproefd en getest, maar is flexibel en aanpasbaar genoeg om snel te veranderen wanneer dat nodig is. Daarom houden we gelijke tred met de externe marktwerking, de concurrenten van onze klanten en wijzigingen in de algoritmen van zoekmachines.

Ons linkbuilding proces is de kracht achter de hoge organische rankings van onze klanten.

Ons proces begint met het leren kennen van uw bedrijf en uw doelen. Dit helpt ons om de juiste websites, blogs en influencers te targeten om krachtige links te krijgen die rankings verhogen en die hoge rankings gedurende vele jaren behouden.

We gebruiken een verscheidenheid aan industriële standaardstatistieken, zoals Moz Domain Authority (DA), Majestic Trust Flow (TF) en Ahrefs Domain Rating (DR) om de meest waardevolle linkende domeinvooruitzichten te identificeren die relevant zijn voor uw bedrijf.

Elk linkend domeinprospect wordt handmatig door ons gecontroleerd – we beoordelen statistieken, verkeer, relevantie, kwaliteit van bestaande externe links en bestaande inhoud. Vervolgens nemen we contact op om prospects te koppelen en echte, wederzijds voordelige relaties op te bouwen met die bedrijven, bloggers of influencers.

Ons doel is natuurlijk een kwalitatief hoogwaardige dofollow links, maar we begrijpen dat elke samenwerking ten goede moet komen aan beide linkende partners. Dus als we gastinhoud, een opinieleiderschapsartikel of een infographic aanbieden, zijn ze van de hoogste standaardinhoud die zelfs de meest veeleisende website-eigenaren met trots zouden publiceren.

We gebruiken ons eigen team van in-house copywriters in het VK die hun onderwerpen voor elke individuele klant onderzoeken.

linkbuilding

Hier is een overzicht van ons bewezen link-building proces:

Stap 1: Begrijp uw bedrijf en zakelijke doelen

We kunnen links van de beste kwaliteit voor uw budget verkrijgen als we uw bedrijf begrijpen, zodat het proces begint met een diepgaande beoordeling van uw bedrijfsdoelstellingen.

Stap 2: Identificeer kwaliteitswebsites als linkende prospects

Onze SEO-experts vinden relevante websites van hoge kwaliteit op basis van industriestandaardstatistieken die potentiële linkvooruitzichten zijn. We bevestigen ook prospects door middel van handmatige controles van IP-adressen, domeinleeftijd, land, bestaande inhoud en bestaande externe links.

Stap 3: Bereik om prospects te koppelen

Ons team zal zeker niet per e-mail contact op met Linking Prospects om opties voor wederzijds voordelige samenwerking te bespreken, zoals gastinhoud, opinieleiderschapsartikelen, handleidingen, casestudy’s enz. Nee wij behandelen uw Linkbuilding volledig zelf. Elke website waar u link op staat is van ons kantoor.

Stap 4: Contentcreatie

Onze professionele copywriters schrijven kwalitatieve, op maat gemaakte artikelen met backlinks naar uw website. Ze werken samen met onze SEO-experts om de meest geschikte ankertekst te bepalen die is gebrandmerkt of gebaseerd is op trefwoordonderzoek, afhankelijk van een analyse van uw bestaande backlinkprofiel.  

Stap 5: Linkplaatsing

Onze SEO-specialisten zorgen voor publicatie van content op zorgvuldig gekozen websites en zorgen voor een permanente dofollow-backlink naar uw website.

Stap 6: Linkbewaking

Ons effectieve linkbuilding-proces bouwt niet alleen backlinks op. Het bewaakt individuele backlinks en het algemene backlinkprofiel om natuurlijke verhoudingen van nofollow- en dofollow-links te garanderen, om ervoor te zorgen dat inhoud met links wordt geïndexeerd door Google en om ervoor te zorgen dat ankertekst werkt om de organische rangschikking van uw website te verbeteren.

Kortom heb je Linkbuilding zoek dan niet verder en bel ons!

Redenen om met Linkbuilding Belgie te werken

Met meer dan 15 jaar SEO-adviesdiensten hebben we ervaring opgebouwd in elk aspect van organische zoekmarketing. We zijn flexibel en flexibel voor alle zakelijke vereisten en leveren blijvende resultaten. Veel van onze klanten werken al meer dan 10 jaar bij ons en geven graag referenties. Ons werk van hoge kwaliteit genereert echte resultaten en heeft bedrijven geholpen te groeien en bloeien.Ons kleine team heeft technische expertise die ons in staat stelt om samen te werken met webontwikkelaars om te zorgen voor de levering van websitewijzigingen waar nodig voor effectieve optimalisatie. We hebben planning- en strategie-ervaring die ervoor zorgt dat alle SEO-plannen met succes worden geïmplementeerd; en een goed ontwikkeld netwerk van contacten hebben om alles te helpen, van linkbuilding tot promotie op sociale media.

Ons team omvat ook professionele copywriters die webteksten, opinieleiderschapsartikelen, casestudy’s en Linkbuilding blogposts produceren. De allerbelangrijkste inhoud die internetmarketingsucces garandeert en bedrijven bevrijdt van de stress van het produceren van regelmatige inhoudsupdates.

Meer weten? Bel ons op +32 495/21 45 83

We bieden naast Linkbuilding op maat gemaakte SEO-adviesdiensten die kijken naar de doelen van uw bedrijf en analyseren hoe deze te bereiken. Als technisch gericht adviesbureau verhogen we de organische rankings, maar krijgen we ook gerichte bezoekers, meer omzet en betere online zichtbaarheid door middel van diepgaande trefwoordanalyse en effectieve strategieën voor zoekmachineoptimalisatie.

Zoekwoordonderzoek en -analyse

We voeren professionele diepgaande zoekwoordenanalyses uit. Dit omvat de eerste fact-finding- en brainstormsessies en het analyseren van concurrenten met behulp van geavanceerde hulpprogramma’s voor zoekwoorden om de juiste zoekwoorden voor uw bedrijf te vinden. Zoekwoorden die bezoekers met een hoge koopintentie naar uw website zullen leiden via online zoekopdrachten.

Concurrentieanalyse

Effectieve zoekmachineoptimalisatie en digitale marketing vereisen een diepgaand begrip van online concurrenten voor echt succes. Ons concurrentieanalyseproces zorgt ervoor dat we zowel concurrenten als onze klanten begrijpen. Vervolgens kunnen we hiaten in de strategieën van concurrenten identificeren en benutten in het voordeel van onze klanten.

Link generatie

Linkbuilding naar uw website blijven van het grootste belang voor topposities en gerichte verwijzingen. Hoe u die links verdient, is de afgelopen jaren aanzienlijk veranderd en nu omvat het proces voornamelijk het bereiken van invloedrijke bedrijven en bloggers om samenwerkingsrelaties op te bouwen.